Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 13 to 24 of 85

Thread: Log-In Issues

  1. #13

    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Texas
    Posts
    2,054

    Default Re: Log-In Issues

    I'm having trouble sending Private Messages. Now I'm getting blank screen with "nil" in upper left hand corner when trying to send or reply to a message.

    Was trying to send following message to tsptalk:

    I give up on trying to attach. I saw it in message b4 sending but when I preview it disappears and leaves a ? block. Previously was getting the following message:

    Hosting Server Connection Timeout
    http 502 - unable to connect to the origin server
    Please Try again in a few minutes

    You --> Securi Firewall -x-> Hosting Timeout

    Error details ....

  2.  
  3. #14

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Cleveland, Ohio
    Posts
    10,259

    Default Re: Log-In Issues

    evilanne,

    I'm occasionally getting the Hosting Server Connect Timeout when I click the reply button. I can still post after hitting the refresh button in the top left corner.

    Tom, also starting to have a problem with the "reply with quote" function.
    May the force be with us.

  4.  
  5. #15

    Default Re: Log-In Issues

    I get kicked out of Members Account Talk....starting today (3/7/19). I really don't get in it for a full second b4 failure. Ican get into other fora, including the premium I subscribe to..

    Sent from my SM-J320P using Tapatalk

  6.  
  7. #16

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Valatie, NY
    Posts
    247

    Default Re: Log-In Issues

    I can't log in at all to the premium area on 3/7 and now 3/08/2019 , tried multiple times on my phone and with chrome and Microsoft explorer on my computer and my work computer.
    I can log into the forum though.
    Also tried resetting my password and it doesn't send me an email to reset it.
    I also emailed Tom via support with email.
    Thanks Tom B.
    Expected FERS Retirement; December 2028
    Thru-hike the Appalachian trail spring 2029

  8.  
  9. #17

    Default Re: Log-In Issues

    I sent you an email, Tom. Let me know when you get it so I know you're good to go.

    Thanks!

  10.  
  11. #18

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Valatie, NY
    Posts
    247

    Default Re: Log-In Issues

    Thanks Tom, all is well now. Gmail strikes again! I neglected to look but all the password reset emails that were automatically generated went to my spam folder. I added the address of the auto emails to my contact list so it won't do it again.
    Expected FERS Retirement; December 2028
    Thru-hike the Appalachian trail spring 2029


  12.  
  13. #19

    Default Re: Log-In Issues

    I can't navigate at all today in the premium forum on Android, although I could yesterday only, and not the preceding weeks. Very glitchy. Computer is worse, for everything. Ideas?

    Sent from my SM-J320P using Tapatalk

  14.  
  15. #20

    Default Re: Log-In Issues

    Unfortunately I don't have any ideas. I've had a couple of minor issues pop up recently like the cursor not showing in the reply box, which I can remedy by refreshing the page (sometimes) or just moving from Chrome to Firefox. But I never have problems with getting logged out or other strange things reported and I can only guess that it is related to the browser and security sections.

    Make sure your devices are accepting cookies and they are not getting deleted. To refresh, try deleting your cookies, clearing your browser's cache, and starting there. As always, make sure the "remember box" is checked when logging in.

    It's possible that the vbulletin software is just not keeping up with some upgrades to browsers since the forum software has remained constant. However, there's not much we can do except possibly upgrade to the their version 5 which is a total rewrite of the forum software and would change everything.

  16.  
  17. #21

    Default Re: Log-In Issues

    Android issues, I can't log in to members account talk at all on tapa talk. This vbulletin thing works, but doesn't show some charts in posts, like bquats stuff, where there's a paperclip symbol but nothing opens if it is touched. I know there's something there bcz it shows on a desktop. Other posts like coolhands account talk, do show charts. Is there some other app option besides Tapatalk and vbulletin I can try? Ive done the obvious stuff like uninstalling reinstalling, deleting cache and data, and restarting the phone. Thx!

  18.  
  19. #22

    Default Re: Log-In Issues

    I'll try to see if there's a way to just go to the full forum (no app). I'll let you know.

    If anyone already knows...

    Thanks

  20.  
  21. #23

    Default Re: Log-In Issues

    Members account talk is what I can't get into...not even view...on Tapatalk. Other forums I can get into and post, like this one "report problems" , for example. I prefer an app, my phone isnt a large screen. See what you can do. Thx!

    Sent from my SM-J320P using Tapatalk

  22.  
  23. #24

    Default Re: Log-In Issues

    Working on it. There is a "full site" link at the bottom of the VB forum mobile app (not tapatalk) that should take you to the forum as seen on a PC, but I tried it and it just took me back into the mobile site.

    I'm still researching, but you could try that. You may need to uninstall tapatalk to try the VB mobile suite app - not sure.

  24.  
Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
SPY (C Fund) (delayed)
Log-In Issues
(Stockcharts.com Real-time)
DWCPF (S Fund) (delayed)
Log-In Issues
(Stockcharts.com Real-time)
EFA (I Fund) (delayed)
Log-In Issues
(Stockcharts.com Real-time)
BND (F Fund) (delayed)
Log-In Issues
(Stockcharts.com Real-time)

Yahoo Finance Realtime TSP Fund Tracking Index Quotes